MODA kanta-asiakkuus

Moda kanta-asiakasjärjestelmä on uudistunut eduksesi! Saat nyt
ostohyvitykset käyttöösi entistä nopeammin, eivätkä saadut hyvitykset vanhene. Ja mikä parasta: palkitsemme sinut nyt ostohyvityksillä jo satasen ostosta alkaen! Tutut kanta-asiakasedut säilyvät entisellään: mitä enemmän keskität vaateostoksia Moda-myymälöihin, sitä enemmän ansaitset ostohyvitystä. Edun arvo voi nousta satoihin euroihin ja jopa 15%:iin!
 
Moda kanta-asiakkaana saat monenlaisia etuja, tarjouksia sekä inspiroivia tyyli- ja pukeutumisvinkkejä ja säästät selvää rahaa. Voit käyttää ansaitsemiasi ostohyvityksiä 3 kuukauden kuluttua tai kerryttää pidemmällä aikajaksolla isomman hyvityspotin! Ansaitsemasi ostohyvitykset eivät nyt vanhene lainkaan. Saat hyvityksiä kaikista ostoistasi ja kaikista Moda-myymälöistä ympäri Suomen.

Moda-ketjussa kunnioitetaan asiakkaan yksityisyyttä!

Euroopan Unionin uusi tietosuoja-asetus (GDPR) parantaa kuluttajan oikeuksia omien henkilötietojen hallintaan. MODA kanta-asiakkaana voit koska tahansa pyytää yhteenvedon, mitä tietoja Sinusta on järjestelmäämme tallennettu. Voit myös pyytää korjaamaan Sinusta tallennettuja tietoja tai vaatia kokonaan poistamaan omia tietojasi. Käsittelemme asiakkaiden tietoja huolellisesti ja käytössämme oleva kanta-asiakasjärjestelmä on päivitetty uuden tietosuoja-asetuksen mukaiseksi toukokuussa 2018.

Ohjeet omien tietojen tarkistamiseen sekä muuta hyödyllistä tietoa kanta-asiakkaidemme tietosuojasta löydät laajasta tietoturvaselosteestamme.

NÄIN HYÖDYT!

Palkitsemme kaikki ostoksesi ostohyvityksellä, jonka voit käyttää hankintoihisi missä tahansa Moda-ketjun myymälässä ympäri Suomea.